Principală | Înregistrare | Autentificare
Menu Site
Filme Online
Serial Merlin
Like Us!
Principală » Video » Comedie

Vacation

Vizualizări: 1 Adăugat de: d3mra d3mra 
Descrierea intrării:

Familia Griswold o face din nou lată în această comedie absolut nebună, a cărei acţiune se petrece pe întinderea a mai multor state din SUA.
Cea mai trăsnită familie americană a tuturor timpurilor se duce într-o vacanţă în care, inevitabil, toate lucrurile vor ieşi pe dos. Tatăl Clark (Chevy Chase), mama Ellen (Beverly D’Angelo), fiul Rusty (Anthony Michael Hall) şi fiica Audrey, la care se vor adăuga, pe parcurs, ţăcănitul văr Eddie şi agasanta mătuşă Edna vor marca iremediabil locurile prin care trec.
Filmul care musteşte realmente de situaţii de un umor ilar este, conform reţetei care a consacrat seria, cronică unei vacanţe de coşmar. La orice hotel la care se cazează, în orice parc de distracţii sau punct de atracţie turistică pe care-l vizitează, familia Griswold face prăpăd. Capul familiei va fi iarăşi magnetul tuturor necazurilor, arţăgoasa mătuşă disperându-i pe bancheta din spate a maşinii, o superbă blondă de la un hotel din Nevada fiind la un pas să-i arunce în aer căsnicia şi un grup de hoţi foarte aproape să-i fure rulota.
Acest film a fost extrem de bine primit în public, având încasări de peste 61 de milioane de dolari.

Limba: Rusă
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Search
Software
PC Game
Android
Console Game
Follow me on:
Vote us!
Vizualizari
Copyright D3mra Tracker © 2013-2018 ALL RIGHT RESERVED!
Creatorul de site-uriuCoz